proactief

Onze diensten

=

Consultancy

Met onze dienstverlening Consultancy richten we ons op het geven van advies en ondersteuning bij proces- en projectvraagstukken, en het uitvoeren van interim opdrachten en coaching trajecten. Vooral onze senior professionals en generalisten, met minimaal vijftien jaar ervaring, zijn hier actief.

Onze professionals sturen complexe projecten aan en zitten vaak op de eerste of tweede positie in grote projecten. Het gaat veelal over projecten die niet zozeer gericht zijn op de techniek, maar meer op het proces om tot realisatie van de doelstellingen te komen. De menskant, de advieskant en de communicatie spelen daarbij een belangrijke rol. In het proces krijgen onze consultants nogal eens te maken met tegengestelde belangen van diverse partijen. Dat vraagt dus om een specifieke aanpak en een flinke dosis sensitiviteit en overtuigingskracht. Daarnaast zijn het creatieve, ondernemende mensen die graag samenwerken en een uitgebreid netwerk hebben. Vanuit het partnerschap wordt samen met de organisatie een integrale analyse van de situatie of de problematiek gemaakt (management & organisatie; productie & marketing; financiën, stuurmechanismen & resultaten, etc.) Er volgt een onderscheidend en een op maat gemaakt advies. Daarbij helpen wij de onderneming de oplossing te implementeren. Dit doen we met gevoel voor de organisatie-identiteit en -omgeving.

=

Detachering

De juiste match is een kwestie van fingerspitzengefühl in combinatie met tijd en aandacht voor zowel de opdrachtgever als onze professionals. Het gaat niet enkel en alleen om kennis en kunde, maar ook om persoonlijke competenties en eigenschappen. Dit vindt ProActief Detachering belangrijk en gaat met projectdetachering dus verder dan alleen maar het  inzetten van capaciteit, ondanks dat dit vaak de primaire behoefte is.

=

Engineering

Engineering is voor ProActief Detachering het creatief en grenzeloos toepassen van onze technische kennis, onze opgebouwde ervaring en de bestaande wetenschappelijke kennis om infra- en energie-installaties, systemen en processen zowel te ontwerpen, ontwikkelen, realiseren, exploiteren als te onderhouden. Dit doen wij door steeds het optimale evenwicht te zoeken voor de belangen van nu en in de toekomst van zowel onze opdrachtgevers, onze medewerkers en de maatschappij rondom ons waarbij veiligheid, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidszin essentiële waarden zijn.

=

HR Advies & Recruitment

Op het gebied van Human Resources & Recruitment kunnen wij u een breed scala aan expertise bieden. Vraagstukken op het gebied van o.a. performance management, leiderschapsontwikkeling, strategische personeelsplanning, talentmanagement en verzuimmanagement kunt u bij ProActief Detachering neerleggen.Bent u op zoek naar (meer) uniformiteit en efficiency binnen uw organisatie, wilt u meer duidelijkheid over het vastleggen van taken en verantwoordelijkheden, ook dan bent u bij ProActief Detachering aan het juiste adres. Maar benader ons ook gerust wanneer u op dit moment (deels) HR nog niet heeft ingericht en u hierbij ondersteuning nodig heeft. Heeft u tijdelijke ondersteuning nodig door sabbatical, ziekte of anderszins afwezigheid van uw huidige HR adviseur of Recruiter, ook dan kunnen wij u de oplossing bieden.

Met andere woorden, u kunt al uw personeelsvraagstukken bij ons kwijt. Wanneer wij de door u gevraagde expertise niet in huis hebben is ons netwerk groot genoeg om de juiste match te vinden.

=

Special Solutions

Het onderdeel Special Solutions van ProActief Detachering richt zich op de speciale wensen van uw organisatie op het gebied van wet- en regelgeving ten aanzien van arbeidsrecht. Zo staat ProActief nauw in contact met o.a. de Belastingdienst, juristen en het UWV om zodoende antwoord te geven op speciale vraagstukken. Denk hier bijvoorbeeld aan het wegvallen van de VAR en de nieuwe Wet DBA per 1 mei 2016, of het willen proefplaatsen van iemand binnen uw organisatie die momenteel een WW-uitkering ontvangt. Met behulp van onze professionals zijn wij in staat, u op deze gebieden van een juist advies te voorzien en volledig te ontzorgen.

=

Management Solutions

Het onderdeel Management Solutions van ProActief Detachering richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op het management – het hart – van uw organisatie. Het innoveren van uw business en het versterken van uw management, zodat wij op deze wijze het verbeterpotentieel in kaart kunnen brengen en de prestaties en resultaten van uw organisatie naar een hoger niveau kunnen brengen. Hierbij sluiten we nauw aan bij de strategie van uw bedrijf. Samen met u als opdrachtgever stellen we vast hoe we uw organisatie het beste kunnen ondersteunen. Maatwerk dus.

=

Werving & Selectie

U zoekt een nieuwe medewerker die meteen bij u in dienst kan treden, ook hierbij helpen wij u graag. Op basis van uw functieprofiel, eisen en wensen zoeken wij de perfecte kandidaat voor u. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van dit profiel, de eisen en de wensen.